Over ons

De winkel is aan de Burgemeester Falkenaweg, pal tegenover de carnaval/verkleedwinkel “Party Fashion”. Op loopafstand van het grote parkeerterrein “Burgemeester Kuperusplein”.

Ik heb geprobeerd een rustige en vooral gezellige plek te creeren, waar gastvrijheid centraal staat. De shop kenmerkt zich door ruwe materialen op een nét iets andere manier te gebruiken. Zo komt de creativiteit vanzelf in je boven!

 


 

Natasja

Shop
Ik ben Natasja, en ik ben geboren in Johannesburg (Zuid-Afrika). Naast vloeiend Engels, spreek ik ook wel Nederlands, maar omdat Zuid-Afrikaans toch een andere taal is, is mijn Nederlands ‘n beetje (charmant) krom. Op mijn 28ste ben ik, na mijn studie, naar Engeland verhuisd. Ik werkte daar als credit-manager bij een ziekenhuisgroep met als grootste hobby het maken van sierraden en het verven van keramiek.

Sinds 2013 woon ik in Nederland, samen met mijn tweeling Fredrick en Christiaan. Tijden lang liep ik met het idee rond om zelf een verf-je-eigen-keramiek-winkel in Nederland te beginnen. Na lang nadenken en na met talloze mensen gesproken te hebben, werd in de zomer van 2014 die droom werkelijkheid: een eigen winkel! Toen nog aan de Lindegracht in Heerenveen, maar nu, sinds januari 2016 op de Burgemeester Falkenaweg 15 in Heerenveen!

Ik heb het heel erg naar mijn zin in de shop. Kom je een keertje langs om kennis te maken? Vrijblijvend rondlopen is altijd mogelijk. Ik leg graag uit, hoe alles in z’n werk gaat.