Workshops

Happy Hands Studios heeft nu ook verschillende echte workshops, waarvoor je je kunt inschrijven.

In onze workshops proberen we verschillende verftechnieken uit en hebben we verschillende thema’s. Bijvoorbeeld Japanese Art, Afrikan Art, Stippenkunst en technieken zoals “Aquarellen effect” (om een waterig effect te creeeren) en Sgraffito (krassen in een monotone kleur verf, waardoor de onderliggende kleurige lagen weer zichtbaar worden).

We combineren ook keramiek-verven met andere thema’s waarin we samenwerken met locale bedrijven om onvergetelijke events en fantastische workshops te beleven. Zoals onze “Mad Hatter Tea Party” en onze “Smaak van Italie”.

Bij onze workshops houden we ervan om gewoon als groep creatief bezig te zijn in een leuke ontspannen atmosfeer en ik assisteer waar dat nodig is. Op deze manier krijg je extra mooie kunstwerken waar je verbaasd zult zijn over het eindresultaat. En niet alleen jij, ook je vrienden en familie zullen niet geloven dat jij het helemaal zelf gedaan hebt! Laat je inspireren door anderen die ook deelnemen aan de workshop!

Onze workshops zijn op donderdag-avond en voor de meest recente lijst van komende workshops kun je kijken op Facebook – we voegen continue nieuwe en verrassende workshops toe –
Happy Hands Studios Workshops op Facebook

De workshop is Euro 35,– per persoon.

De prijs is inclusief een stuk keramiek*, kwasten, verf en ander benodigd materiaal. Er is ook gratis koffie, thee met zoet en hartige hapjes erbij.

* Het keramiek is inbegrepen en afhankelijk van de workshop, maar normaliter kun je een item kiezen tot €20.00. Voor individuele workshops refereer ik naar onze facebook-website. Er kan een groter item worden uitgekozen tegen een kleine meerprijs.

Onze thema’s van de workshops kun je ook combineren met een normale groeps-arrangement — dus als je op donderdag-avond niet kunt, nodig dan een paar vrienden en vriendinnen uit en organiseer je eigen workshop-evenement in onze shop!